Descarcă scrisoarea de intenţie

DIALOGUL SOCIAL
SCHIMBUL TRANSNATIONAL DE BUNE PRACTICI SI EXPERTIZA IN VEDEREA DEZVOLTARII SI MENTINERII PARTENERIATELOR


     Federatia Sindicatelor Libere din Industria Lemnului (FSLIL) va desfasura in Italia orasul Milano schimbul transnational de bune practici si expertiza in vederea dezvoltarii si mentinerii parteneriatelor in perioada 23-28 octombrie 2011. Aceasta activitate face parte din cadrul proiectului “Dezvoltarea si consolidarea initiativelor comune ale partenerilor sociali din industria lemnului” ID proiect POSDRU/93/3.3/S/50253 si este facilitata de partenerul transnational din proiect (European Federation of Building and Wood Workers- EFBWW).

     La schimbul transnational de bune practici si expertiza in vederea dezvoltarii si mentinerii parteneriatelor vor participa 10 persoane, specialisti romani din industria lemnului ce fac parte din grupul tinta si au/vor participat la activitatile din cadrul proiectului.

     Acesta este primul schimb transnational din cele trei planificate in cadrul proiectului, urmand ca pana la finalizarea proiectului sa aiba loc si celelalte doua schimburi.

     In cadrul activitatii, se vor organiza vizite la diferite societati comerciale din industria lemnului si la sindicatele locale.Temele dezbatute vor cuprinde detalii privind scopul schimbului de experienta, organizarea dialogului social la nivel national si de ramura, cum este organizat dialogul social la nivel UE si EFBWW, inclusiv dezbateri si informatii despre dialogul social European si national.

     Pentru a participa la acest schimb transnational angajatii din industria lemnului din grupul tinta sunt rugati sa descarce Scrisoarea de intentie de pe site si sa trimita urmatoarele documente: Cv-ul si copie CI/BI. Mentionam ca pentru a putea participa, fiecare angajat are nevoie de acordul managerului de proiect care va tine cont de contributia fiecaruia la activitatile proiectului si in cadrul comisiilor de dialog la nivel de unitate si locala.

     Pentru informaţii suplimentare privind proiectul, contactati:
          - Bădica Vasile – manager proiect: 0744.340.460
          - FSLIL: 021.316.88.72, fax:021.312.89.64, e-mail:fslil@yahoo.com.
          - Mai multe informatii accesati www.fseromania.ro


Descarcă scrisoarea de intenţie


Descarcă comunicatul de presă