SESIUNE DE INSTRUIRE

Bucureşti 21-22.10.2011

     Federaţia Sindicatelor Libere din Industria Lemnului (FSLIL) a organizat o sesiune de instruire în perioada 21-22 Octombrie 2011 la Hotel ANDY – Bucureşti, cu tema: Implicarea activă a partenerilor sociali sindicate – patronate, în realizarea dialogului social din industria lemnului.

     La sesiune au participat 20 de reprezentanţi ai Grupului ţintă şi invitaţi ai partenerilor sociali sindicate – patronate.

     În cadrul dezbaterilor s-a pus accentul în mod deosebit pe creşterea capacităţii şi competenţelor partenerilor sociali de a se implica activ în realizarea dialogului social la nivelul ramurii industriei lemnului.

     Acţiunea a făcut parte din proiectul “Dezvoltarea şi consolidarea iniţiativelor comune ale partenerilor sociali din industria lemnului” cod proiect POSDRU/93/3.3/S/50253, implementat de Federaţia Sindicatelor Libere din Industria Lemnului (FSLIL), în calitate de partener principal, în parteneriat cu Federaţia Europeană a Sindicatelor din Construcţii şi Lemn (European Federation of Building and Wood Workers - EFBWW), Asociaţia Centrul Român de Iniţiative (CRI) şi Comitetul Sectorial Silvicultură, Exploatarea şi Prelucrarea Lemnului, Industria Mobilei (CSSEPLIM) şi este cofinanţat din Fondul Social European, în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. INVESTEŞTE ÎN OAMENI!

   

       
       

Descarcă comunicatul de presă