COMUNICAT DE PRESA

SEMINAR DE LUCRU 27 - 28 IUNIE 2012

     Facilitarea transferului de competente in randul partenerilor sociali din industria lemnului, in corelare cu descentralizarea administratiei publice:

      Federatia Sindicatelor Libere din Industria Lemnului (FSLIL) va organiza in statiunea Mamaia - Hotel PARC, jud. Constanta, in perioada 27 -28 Iunie 2012 un seminar de lucru privind facilitarea transferului de competente in randul partenerilor sociali din industria lemnului, in corelare cu descentralizarea administratiei publice, unde vor participa reprezentanti ai partenerilor sociali, membri in Grupul tinta, din industria lemnului.

      Activitatea face parte din proiectul "Dezvoltarea si consolidarea initiativelor comune ale partenerilor sociali din industria lemnului" cofinantat din Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 "Investeste in oameni!" ID POSDRU 93/3.3/S/50253 axa prioritara 3 "Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor" Domeniul major de interventie 3.3 "Dezvoltarea parteneriatelor si incurajarea initiativelor partenerilor sociali si societatii civile".

      Proiectul este implementat de FSLIL, in calitate de beneficiar, in parteneriat cu Federatia Europeana din Constructii si Lemn (EFBWW), Centrul Roman de Initiative (CRI), Comitetul Sectorial Silvicultura, Exploatarea si Prelucrarea Lemnului Industria Mobilei (CSSEPLIM).

      Participa invitati ai partenerilor de dialog social ai Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM) si ai Consiliului Economic Social (CES).

      In cadrul seminarului de lucru expertii vor prezenta teme axate pe descentralizarea administratiei in Romania, in contextul socio+economic si politic specific perioadei actuale, functionarea eficienta a democratiei, avantaje si dezavantaje ale descentralizarii.

Pentru alte detalii privind proiectul contactati: Badica Vasile - manager proiect - tel: 0744.340.460; FSLIL tel: 021.316.88.72; fax: 021.312.89.64; e-mail: fslil@yahoo.com.