COMUNICAT DE PRESA

SEMINAR REGIONAL DE LUCRU 28 - 29 IUNIE 2012

     Federatia Sindicatelor Libere din Industria Lemnului (FSLIL) va organiza in statiunea Mamaia - Hotel PARC, jud. Constanta, in perioada 28 -29 Iunie 2012 un seminar de lucru cu tema "Promovarea de initiative comune in domeniul ocuparii si incluziunii sociale, in cadrul comisiilor de dialog social teritoriale din industria lemnului ", la care participa salariati membri ai Grupului tinta si reprezentanti ai partenerilor sociali din industria lemnului din cadrul Regiunii de Dezvoltare Sud - Est.

      Activitatea face parte din proiectul "Dezvoltarea si consolidarea initiativelor comune ale partenerilor sociali din industria lemnului" cofinantat din Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 "Investeste in oameni!" ID 93/3.3/S/50253 axa prioritara 3 "Cresterea adaptabilitatii lucratorilor ai a intreprinderilor" Domeniul major de interventie 3.3 "Dezvoltarea parteneriatelor si incurajarea initiativelor partenerilor sociali si societatii civile".

      Proiectul este implementat de FSLIL, in calitate de beneficiar, in parteneriat cu Federatia Europeana din Constructii si Lemn (EFBWW), Centrul Roman de Initiative (CRI), Comitetul Sectorial Silvicultura, Exploatarea si Prelucrarea Lemnului Industria Mobilei (CSSEPLIM).

      Participa invitati ai partenerilor de dialog social ai sindicatelor, patronatelor si ai organizatiilor nonguvernamentale din cadrul Regiunii de Dezvoltare Sud - Est.

      In cadrul seminarului de lucru expertii vor prezenta expuneri pe tema dialogului social tripartit si bipartit la nivel local, prezentarea structurii de organizare si functionare a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud - Est, promovarea dialogului social in plan teritorial si masuri de crestere economico-sociale.

      Pentru alte detalii privind proiectul contactati: Badica Vasile - manager proiect - tel: 0744.340.460; FSLIL tel: 021.316.88.72; fax: 021.312.89.64; e-mail: fslil@yahoo.com.