COMUNICAT DE PRESA

     SEMINAR REGIONAL DE LUCRU

      Federatia Sindicatelor Libere din Industria Lemnului (FSLIL) va organiza in statiunea Slanic Moldova - Pensiunea Poiana Verde, jud. Bacau, in perioada 14 - 15.09.2012, al IV-lea si al V-lea seminar de lucru privind "Promovarea initiativelor comune in domeniul ocuparii si incluziunii sociale, in cadrul comisiilor de dialog social teritoriale din industria lemnului in Regiunea de Dezvoltare NORD-EST".

      Actiunea face parte din proiectul "Dezvoltarea si consolidarea initiativelor comune ale partenerilor sociali din industria lemnului" cofinantat din Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 "Investeste in oameni!" ID 93/3.3/S/50253 axa prioritara 3 "Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor" Domeniul major de interventie 3.3 "Dezvoltarea parteneriatelor si incurajarea initiativelor partenerilor sociali si societatii civile".

      Proiectul este implementat de FSLIL, in calitate de beneficiar, in parteneriat cu Federatia Europeana din Constructii si Lemn (EFBWW), Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), Comitetul Sectorial Silvicultura, Exploatarea si Prelucrarea Lemnului Industria Mobilei (CSSEPLIM).

      La cele doua seminarii participa 60 de salariati membri ai grupului tinta din proiect, invitati din partea Agentiei pentru Dezvoltare Regionala NORD-EST si Uniunea Judeteana a Sindicatelor CNSLR-FRATIA Bacau.

      In cadrul seminariilor expertii vor prezenta expuneri cu privire la rolul institutiilor la nivel local in domeniul ocuparii si incluziunii sociale. precum si prezentarea Planului teritorial de actiune pentru promovarea dialogului social la nivelul Regiunii NORD-EST.

      Pentru informatii suplimentare legate de proiect, contactati: Badica Vasile - manager proiect - tel: 0744.340.460; FSLIL tel: 021.316.88.72; fax: 021.312.89.64; e-mail : fslil@yahoo.com. Pentru mai multe informatii accesati www.fseromania.ro.