COMUNICAT DE PRESA

     Federatia Sindicatelor Libere din Industria Lemnului organizeaza in statiunea Ocna Sugatag in perioada 26-27 Octombrie 2012, seminariile de lucru 6 si 7 din cadrul celor 10 care se vor desfasura conform graficului de activitati. Obiectivul seminariilor de lucru este acela de a promova initiativele comune in domeniul ocuparii si incluziunii sociale in cadrul comisiilor de dialog social teritoriale din industria lemnului.

      Actiunea face parte din proiectul "Dezvoltarea si consolidarea initiativelor comune ale partenerilor sociali din industria lemnului" , cofinantat din Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. INVESTESTE IN OAMENI!, ID Proiect POSDRU 93/3.3/S/50253, axa prioritara 3, Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si intreprinderilor, Domeniul major de interventie 3.3 "Dezvoltarea partenerilor si incurajarea initiativelor partenerilor sociali si societatii civile".

      La cele doua seminarii vor participa 60 persoane salariati din industria lemnului selectati din grupul tinta al proiectului.

      Dupa finalizarea celor zece seminarii se vor elabora planurile teritoriale de actiune pentru promovarea dialogului social la nivel local.

      Proiectul este implementat de Federatia Sindicatelor Libere din Industria Lemnului (FSLIL), in calitate de beneficiar, in parteneriat cu Federatia Europeana a Sindicatelor din Constructii si Lemn (European Federation of Building and Wood Workers - EFBWW), Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), Comitetul Sectorial Silvicultura, Exploatarea si Prelucrarea Lemnului, Industria Mobilei (CSSEPLIM).

      Pentru informatii suplimentare privind proiectul, contactati: Badica Vasile - manager proiect - tel: 0744.340.460; FSLIL tel: 021.316.88.72; fax: 021.312.89.64; e-mail : fslil@yahoo.com. Pentru mai multe informatii accesati www.fseromania.ro.